Bureaustoelen Leverancier
in Zwolle

Kom eens langs

Gerson Kantoorspecialisten is al vele jaren de specialist op het gebied van ergonomische bureaustoelen en andere zit oplossingen in de omgeving Zwolle. Wij leveren landelijk en regionaal niveau. Gerson Kantoorspecialisten heeft voor iedere wens een bureaustoel op maat en de mogelijkheid voor plaatsing van een gratis proefstoel bij u op locatie. Wilt u meer weten over bureaustoelen in Zwolle dan kunt u terecht op de website van Gerson. Of kom gerust eens langs in onze ergonomie showroom aan de Marsweg 63 te Zwolle.

Wij hebben niet alleen bureaustoelen op maat maar ook werkplaatsstoelen, kantinestoelen, vergaderstoelen, krukken, ergonomische bureaustoelen enzovoort. Het testen en proberen van bureaustoelen is bij Gerson geen enkel probleem.

Bureaustoelen

Gerson Ergonomische Bureaustoel

Alle opties voor een lage prijs! 5 jaar garantie, ARBO-NEN, Gestoffeerde comfort zitting, In hoogte verstelbare (d.m.v. raster) gestoffeerde rug, synchroonmechaniek.

Bekijk in de webshop >
voor 199,- euro (excl. btw.)

Gerson Mona Bureaustoel

Ergonomische bureaustoel volgens NPR 1813 Met keuringsrapport 2012. Uitgevoerd met fantastisch lopend synchroon mechanisme. Voor het optimale dynamisch en ergonomisch zitten. 5 jaar garantie!

Bekijk in de webshop >
voor 399,- euro (excl. btw.)

Gerson Mila Directiestoel

Design bureaustoel chroom met hoge rug. Met kantelmechaniek in 3 posities te blokkeren met terugslagbeveiliging. Lichaamsgewicht traploos instelbaar. 5 jaar garantie!

Bekijk in de webshop >
voor 399,- euro (excl. btw.)

Swopper STANDARD Werkstoel

Het basismodel van Aeris Swopper met zwarte stoffering en met de 3D swopper techniek. Deze werkstoel is draagt bij aan een gezonde werkhouding en is ideaal voor werk met veel positiewisselingen.

Bekijk in de webshop >
voor 459,- euro (excl. btw.)

AERIS Ergonomische zit oplossingen

AERIS MUVMAN Ergonomische Stastoel

de Aeris Muvman is een zogenoemde zit-stastoel. De Muvman zit-stastoel zorgt voor een actieve en rechte werkhouding. Eenvoudig verstelbaar naar uw lichaamslengte.

Bekijk in de webshop >
voor 314,- euro (excl. btw.)

Swopper 3Dee Bureaustoel

De nieuwe bureaustoel 3Dee zorgt voor dynamiek en gezondheid op je werk. De AERIS 3Dee ergonomische bureaustoel combineert actief-dynamisch zitten met ergonomisch verbeterde ontspanning.

Bekijk in de webshop >
Al vanaf 895,- euro (excl. btw.)

NIEUW zitconcept: Swopper OYO

De Oyo is ‘s wereld’s eerste combinatie van de welbekende Aeris zadelstoel, kuipstoel en schommelstoel. Een volledig nieuw zitconcept, dat uitnodigt meer te bewegen en is geschikt voor meerdere zitposities.

Bekijk in de webshop >
voor 319,- euro (excl. btw.)

Gerson Vergaderstoel F10 Slede

5 jaar garantie, gestoffeerde zitting en rug, vaste armleggers, zwart slede frame, stapelbaar tot 6 stuks.

Bekijk in de webshop >
voor 149,- euro (excl. btw.)

Bureaustoelen Zwolle

Bureaustoelen Zwolle is een dochterpagina van Gerson Kantoorspecialisten. De pagina bureaustoelen Zwolle is opgericht om u van informatie te voorzien over het assortiment bureaustoelen dat Gerson Kantoorspecialisten te bieden heeft.