Ergonomische Diensten

Bekijk al onze ergonomische diensten die Gerson Kantoorspecialisten u kan bieden. Wij zijn specialist in levering en advies op maat van kantoormeubilair en randapparatuur.

 • Kantoorinrichting:

  Gerson Kantoorspecialisten helpt u graag verder met de inrichting van uw kantoorpand. Hierbij kan het gaan om de levering van één werkplek of de inrichting van een complete afdeling. Gerson Kantoorspecialisten helpt u graag verder met grote en kleine projecten. Bekijk Kantoorinrichting voor meer informatie over kantoorinrichting.

 • Ergonomische werkplekken:

  Gerson Kantoorspecialisten levert complete ergonomische werkplekken voor bedrijven en thuiswerkers. Verstel uw bureau eenvoudig op de gewenste hoogte en wissel gemakkelijk van werkhouding. Bekijk Ergonomische Werkplekken voor meer informatie over ergonomische werkplekken.

 

 • Ergonomische bureaustoelen:

  Gerson Kantoorspecialisten is al vele jaren de specialist op het gebied van ergonomische bureaustoelen en andere zit oplossingen in de omgeving Zwolle. Wij leveren landelijk en regionaal niveau. Bekijk Ergonomische Bureaustoelen voor meer informatie.

 • Ergonomisch advies:

  Wij geven u graag gericht advies over ergonomie. Dit kan bij u op locatie of in onze ergonomie showroom. Ook werken wij samen met lokale fysiotherapie praktijken (FYNON) die op verzoek arbeidsgericht advies geven. Bekijk Ergonomisch advies voor meer informatie over ergonomisch advies.

 

 • Levering + installatie kantoormeubilair:

  Gerson Kantoorspecialisten heeft verschillende monteurs in dienst die bij u locatie uw nieuwe werkplek monteren en installeren. Vooraf bespreken wij met de klant waar de werkplekken geïnstalleerd dienen te worden. Bekijk Levering + installatie kantoormeubilair voor meer informatie.

 •  

Bel nu voor Ergonomisch advies 038 465 56 67Offerte aanvragen >

Gerson Ergonomie Toppers: