Informatie – Gerson Ergonomie

Neem een kijkje op de onderstaande pagina’s en kom meer te weten over Gerson Kantoorspecialisten. Lees onze ergonomische tips voor gezond werken, en bekijk onze kantoorinrichting projecten.

  • Onze vestiging:

    Kom langs bij Gerson Kantoorspecialisten (marsweg 63, Zwolle) en neem een kijkje in onze ergonomie showroom. Probeer onze producten en ontdek wat ergonomie voor u kan betekenen! U kunt altijd een levering op proef bij u op locatie aanvragen. Zo weet u zeker dat de ergonomische producten bij u passen. Ga naar vestiging.

  • Ergonomische projecten:

    Bekijk de onlangs afgeronde kantoormeubilair projecten van Gerson Kantoorspecialisten. Deze projecten varieren van de levering van één ergonomische werkplek tot aan de inrichting van een complete afdeling. Bekijk onze projecten.

 

Bekijk ook onze informatieve pagina’s zoals; Wat is de betekenis van ergonomie. Op deze pagina leggen wij uit wat de betekenis van ergonomie is. Op de pagina ergonomische tips voor gezond werken krijgt u meer informatie over wat u kunt doen om uw werkhouding te verbeteren. Ook geven wij informatie over de mogelijkheden voor een betere werkplek waardoor u arbeidsgerelateerde klachten voorkomt.

 

Bel nu voor Ergonomisch advies 038 465 56 67Offerte aanvragen >

Gerson Ergonomie Toppers: