Levering + installatie kantoormeubilair en ergonomie.

Gerson Kantoorspecialisten heeft verschillende monteurs in dienst die bij u locatie uw nieuwe werkplek monteren en installeren. Vooraf bespreken wij met de klant waar de werkplekken geïnstalleerd dienen te worden. Vaak wordt hier een tekening van gemaakt, zodat de levering en montage op locatie snel en zonder problemen verloopt.

Op locatie wordt uw nieuwe kantoormeubilair geïnstalleerd op de juiste hoogte en voorzien wij u van passend zit- en werkhouding advies. Het kantoormeubilair wordt geïnstalleerd volgens de geldende ARBO- en ergonomische normen.

Montage kantoormeubilair Zwolle:

Onze montageservice heeft veel ervaring met het op locatie monteren van verstelbare bureaus, bureaustoelen en meer. Vaak bieden wij deze service gratis aan. Wij zorgen er graag voor dat de klant direct weer ‘gezond’ aan het werk kan.

Kabelmanagement werkplekken:

Werkplekken hebben vaak een x aantal elektronische apparaten op en rondom het meubilair. Deze apparaten (pc’s, printers, beeldschermen) zorgen voor redelijk wat kabels. Onze monteurs zorgen ervoor dat alle bekabeling netjes wordt weggewerkt onder het bureau in de daarvoor bestemde kabelgoten. Vaak biedt een dockingstation gemonteerd op het bureau ook een uitkomst. Dit is één centraal punt waarop alle apparaten aangesloten kunnen worden die nodig zijn tijdens het werken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan; een extra lankabel, usb kabel, oplaadpunt, stroomvoorziening).

Na het uitvoeren van kabelmanagement zien uw werkplekken er netjes en opgeruimd uit. Geen losliggende kabels en de kans op storingen wordt vermindert.

 

 

Neem contact met ons op!

Naam:


Email:


Telefoon:
Vraag:


Kantoormeubelen & Kantoorinrichting Zwolle

Kantoorinrichting en kantoormeubelen is al decennia lang de specialiteit van Gerson Kantoorspecialisten. Gerson heeft een groot assortiment met verschillende soorten kantoormeubelen en heeft al veel bedrijven voorzien van complete kantoorinrichting. Meubilair van directie sets tot aan kantine krukken en van complete werkplekken tot aan gebruikte sets. Het is geen probleem wat u zoekt, wij zoeken het bijpassende kantoormeubilair voor u.

Kantoorinrichting Specialist Zwolle

Wij leveren aan kleine- en grote bedrijven en thuiswerkers. In onze vestiging aan de Marsweg 63 te Zwolle hebben wij een groot gedeelte van onze collectie uitgestald. Wij verwelkomen u graag om een kijkje te komen nemen.

Bezoek de website

Bel nu voor Ergonomisch advies 038 465 56 67Offerte aanvragen >

Gerson Ergonomie Toppers: