Verstelbare ergonomische bureaus

Verstelbare bureaus zijn er in alle soorten en maten. Elke medewerker heeft behoefte aan een andere instelling van de werkplek. Met een verstelbaar bureau kan eenvoudig per werknemer de juiste werkomgeving ingesteld worden.

Elektrisch verstelbaar bureau

Gerson Kantoorspecialisten heeft meerdere soorten verstelbare bureaus. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een elektrisch verstelbaar bureau. Eenvoudig in te stellen op de juiste hoogte door middel van een up-down schakelaar. Eventueel is er ook de mogelijkheid om het verstelbare bureau uit te breiden met een memory schakelaar. Deze schakelaar onthoudt verschillende standen die u zelf in kunt stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verschillende standen voor als u zittend of staand wilt werken.

Bekijk onze assortiment elektrisch verstelbare bureaus:
www.kantoormeubelen.gerson.nl/flex-dynamisch-werken

Verstelbaar bureau met handslinger

Voor een simpelere oplossing kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een verstelbaar bureau met handslinger. De handslinger zit standaard gemonteerd aan uw bureau en is handig in te klappen zodat de handslinger niet in de weg zit.

Bekijk onze assortiment verstelbare bureaus met handslinger:
Verstelbaar bureau met handslinger

Elektrisch verstelbaar bureau gratis levering + montage op locatie.

Een elektrisch verstelbaar bureau bestellen bij Gerson Kantoorspecialisten kan eenvoudig en snel. Binnen 2 weken verzorgen wij de levering en complete installatie bij u op locatie. Ook kunnen onze monteurs alle werkplekken op de juiste hoogte instellen op de gebruiker.

 

Neem contact met ons op!

Naam:


Email:


Telefoon:
Vraag:


Gerson Kantoorspecialisten – Kantoor- artikelen, meubilair, ergonomie en ICT dienstverlening.

Wij leveren het totaalconcept van A t/m Z voor bedrijven. Onze kracht is om uw als klant te ontzorgen. Alles op één plek ondergebracht, van kantoorartikelen tot aan ICT hulp op locatie door onze monteurs. En van ergonomisch advies tot aan gratis levering en installatie van meubilair.

Bel nu voor Ergonomisch advies 038 465 56 67Offerte aanvragen >

Gerson Ergonomie Toppers: