Bureaus

Kom eens langs

Bureaus

Een goed ergonomisch bureau is van onschatbare waarde voor uw werkhouding. Iedereen heeft, in combinatie met zijn of haar zitoplossing, een andere werkhoogte nodig. Daarom zijn wij ook groot voorstander van elektrisch verstelbare bureaus. Wist u al dat onze elektrisch verstelbare bureaus sneller verstelbaar zijn dan de gemiddelde bureaus en een fijne oplossing zijn voor een afwisseling tussen zittend en staand werken? Door staan en zitten af te wisselen gebruikt u uw spieren meer en wordt uw wervelkolom soepeler gehouden. Dit verkleint aanzienlijk de kans op rug-/nek- en schouderklachten. Ook verkleint het de kans op diabetes type2 en hart- en vaatziekten. Te lang staan is ook weer niet goed, maar met een juiste balans zorgt u voor positieve lichamelijke effecten.

Wat een ergonomische werkplek
voor u kan doen:

Minder kans op fysieke klachten


Hoeveel uren per dag brengt u op uw werkplek door? Een verkeerde werkhouding kan op langere termijn voor vervelende lichamelijke klachten gaan zorgen. Het hele lichaam staat met elkaar in verbinding en door goede ergonomische aanpassingen voorkomt u die vervelende rug-, nek- en/of schouderklachten.

Tot wel 34% lager ziekteverzuim


9 op de 10 werknemers krijgt ooit in zijn werkzame leven te maken met rug-, nek- en/of schouderklachten. 50% zelfs zodanig dat ze hiervoor naar de dokter moeten of thuis komen te zitten. Door middel van een goede ergonomische werkplek kunt u het ziekteverzuim tot wel 34% omlaag brengen. Met een aangepaste werkplek die past bij de werknemer, voorkomt u lichamelijke én mentale klachten.

Hogere productiviteit


Aan het eind van de dag een versuft gevoel of zelfs hoofdpijn? Dan biedt een elektrisch verstelbaar bureau of een ergonomische bureaustoel uitkomst! Door meer te bewegen achter uw bureau gaat er meer zuurstof naar uw spieren en hersenen en zult u zich minder snel versuft voelen. Daarbij komt het prettige gevolg dat de productiviteit enorm omhoog gaat. U blijft u gedurende de hele werkdag fitter en energieker voelen.