Zitoplossingen

Kom eens langs

Zitoplossingen

Een goede zitoplossing kan bestaan uit bijvoorbeeld een ergonomische bureaustoel, een zit-stastoel, een Aeris Swopper werkstoel of een productiestoel, welke speciaal voor industriële omgevingen is ontworpen. Zo hebben wij voor iedere unieke kantooromgeving een ergonomische zitoplossing. Een ergonomische bureaustoel kunnen wij afstellen naar de behoeften van de gebruiker. Een zit-stastoel biedt weer hele prettige mogelijkheden om zitten en staan af te wisselen, met alle gezondheidsvoordelen van dien. Bent u op zoek naar een ergonomische zitoplossing die er ook nog eens mooi uitziet? Dan is de Swopper OYO een hele goede optie. Deze ergonomische stoel is een combinatie van een zadelstoel, kuipstoel en schommelstoel. Zoals u leest hebben wij voor iedere zitbehoefte een passende ergonomische oplossing!

ROVO Chair BENELUX

ROVO Chair ontwikkelt en produceert de beste ergonomische bureaustoelen voor de zakelijke markt. De stoelen van ROVO kenmerken zich door een modern en tijdloos design, ergonomisch zitcomfort en goede functionaliteit. De modellen van ROVO voldoen aan de huidige ARBO en NEN normeringen, zoals NEN/EN 1335. Zonder het keurmerk ‘GS’ (Geprüfte Sicherheit) gaan ze de fabriek niet uit. Vandaar dat wij op alle producten en onderdelen vijf jaar garantie geven.

Overige merken

Naast ROVO Chair hebben wij meer merken in ons assortiment, onder andere: Almachair, Aeres, Euroseats, Medisit, ChairSupply, Sit-On en Sit And Move. Bekijk ons volledige assortiment in onze webshop. Wilt u weten welk merk het beste bij u past? Neem vrijblijvend contact op voor advies.

Wat een ergonomische werkplek
voor u kan doen:

Minder kans op fysieke klachten


Hoeveel uren per dag brengt u op uw werkplek door? Een verkeerde werkhouding kan op langere termijn voor vervelende lichamelijke klachten gaan zorgen. Het hele lichaam staat met elkaar in verbinding en door goede ergonomische aanpassingen voorkomt u die vervelende rug-, nek- en/of schouderklachten.

Tot wel 34% lager ziekteverzuim


9 op de 10 werknemers krijgt ooit in zijn werkzame leven te maken met rug-, nek- en/of schouderklachten. 50% zelfs zodanig dat ze hiervoor naar de dokter moeten of thuis komen te zitten. Door middel van een goede ergonomische werkplek kunt u het ziekteverzuim tot wel 34% omlaag brengen. Met een aangepaste werkplek die past bij de werknemer, voorkomt u lichamelijke én mentale klachten.

Hogere productiviteit


Aan het eind van de dag een versuft gevoel of zelfs hoofdpijn? Dan biedt een elektrisch verstelbaar bureau of een ergonomische bureaustoel uitkomst! Door meer te bewegen achter uw bureau gaat er meer zuurstof naar uw spieren en hersenen en zult u zich minder snel versuft voelen. Daarbij komt het prettige gevolg dat de productiviteit enorm omhoog gaat. U blijft u gedurende de hele werkdag fitter en energieker voelen.