• Ergonomisch advies

   

  Ergonomisch advies in onze showroom:

  Gerson Kantoorspecialisten voorziet u graag van advies op maat. De juiste bureaustoel of ergonomische werkplek moet per persoon goed afgesteld worden.  De medewerkers van Gerson hebben de juiste kennis in huis om u van goed advies te voorzien. In onze showroom kunnen wij door middel van verschillende testopstellingen de juiste oplossing voor u uitzoeken.

  Ergonomisch advies bij u op locatie:

  Wilt u graag ergonomisch advies bij u locatie? Dat is geen probleem. Een medewerker komt graag bij u langs om u van advies te voorzien. Na het adviesgesprek stellen wij een vrijblijvende offerte op voor het optimaliseren van de werkplek(ken) en werkomgeving.

  Gerson werkt samen met verschillende fysiotherapeuten in de regio Zwolle. De fysiotherapeuten zijn gekwalificeerd om uw bedrijf te adviseren op het gebied van gezond werken en arbeidsgerichte fysiotherapie.

  De fysiotherapeut geeft advies over werkdruk, werkhouding, werkplek en meer. Er volgt onder andere advies over hoe de gezondheid en inzetbaarheid van de werknemers te verbeteren. Ook wordt er een advies opgesteld met eventuele aanpassingen voor de werkplekken.

  Samenwerking Gerson en Zorggroep FYNON:

  Gerson werkt samen met FYNON. De Coöperatie Zorggroep Fysiotherapie Noord Oost Nederland (FyNoN) is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten in de regio’s Drenthe, Zwolle en Flevoland met ruim 100 aangesloten fysiotherapie praktijken.

  Gerson Kantoorspecialisten biedt, in combinatie van de levering van ergonomische oplossingen en kantoorinrichting, de mogelijkheid voor professioneel zit- en werkadvies. Veel werknemers ervaren klachten tijdens het werk. Oorzaken hiervoor zijn o.a.: verkeerde afstelling beeldscherm, bureaustoel, bureau enzovoort. Deze oorzaken zorgen voor meer belasting op het lichaam en verhogen de werkstress. Gerson zorgt er graag voor dat uw bedrijf beter functioneert en de gezondheid van de medewerkers verbetert.

  Ergonomische werkplek samenstellen


  • Snelle service
  • Gecertificeerde monteurs
  • Reparaties: Eerst GRATIS controle
  • Bekende naam in omgeving Zwolle

  Contact / Aanvraag / Offerte

  Naam:


  Email:


  Telefoon:


  Vraag:


Bel nu voor Ergonomisch advies 038 465 56 67Offerte aanvragen >

Gerson Ergonomie Toppers: