• Offerte op maat – Ergonomie & kantoormeubilair

  Heeft u interesse in (elektrisch) verstelbare bureaus, ergonomische bureaustoelen, zit-sta werkplekken, vergadertafels of roldeurkasten? Vraag eenvoudig een offerte op maat bij ons aan. Wij stellen een compleet aanbod samen. Eventueel kunnen wij bij u op locatie de situatie bekijken en de ruimtes opmeten. Na deze afspraak maken wij een vrijblijvende offerte voor u.

  Wij hebben de mogelijkheid om de nieuwe gewenste situatie weer te geven in een 3D tekening. Zo kunt u precies zien hoe uw nieuwe kantoorinrichting er uit gaat zien.

  Wij beschikken over onze eigen bezorg- en installatiedienst. Wij leveren, installeren en verstellen het meubilair op de juiste hoogte voor iedere werknemer.

  Neem een kijkje op onze website: http://kantoormeubelen.gerson.nl/

  Ergonomie & kantoormeubilair

  Gerson heeft een gevarieerd aanbod kantoormeubilair en ergonomische producten. Vergader sets, directie sets en complete werkplekken. Voor een bureau op maat slaagt u altijd bij Gerson Kantoorspecialisten. Wij helpen u graag bij het zoeken naar de juiste samenstelling van kantoormeubilair.

  Gerson biedt complete arbo en ergo werkplekken tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Een complete werkplek set bestaat uit bijvoorbeeld uit een verstelbaar bureau, bureaustoel, rol laden blok en een verstelbare monitorarm.

  Zelf uw ergonomische werkplek samenstellen? Dat kan! Bekijk hier onze meest populaire samenstellingen:
  www.gerson.nl/ergonomische-werkplek-samenstellen


  • Ergonomische advies op maat
  • Gratis proefplaatsing op locatie
  • Levering in heel Nederland
  • Eigen bezorg en installatie service

  Contact / Aanvraag / Offerte

  Naam:


  Email:


  Telefoon:


  Vraag:


Bel nu voor Ergonomisch adviesĀ 038 465 56 67Offerte aanvragen >

Gerson Ergonomie Toppers: