Werkplekoptimalisatie

Gerson Kantoorspecialisten is specialist op het gebied van gezonde werkplekken. Ergonomie Zwolle is in het leven geroepen om goed specialistisch advies te verschaffen over ergonomisch werken en werkplekoptimalisatie. Gerson Kantoorspecialisten heeft veel ervaring met projectinrichting en ergonomische meubilair.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden om uw werkplek te optimaliseren. Vaak zorgen een aantal kleine aanpassingen al voor een meer gezonde werkhouding. Wij hebben een aantal mogelijkheden voor uw op een rij gezet.

 

 • Ergonomische meubilair:

  Een verstelbaar bureau is een belangrijk aspect om gezond te kunnen werken. Gerson Kantoorspecialisten heeft een ruim aanbod aan bureaus. Hierbij kunt u denken aan elektrisch verstelbare bureaus, handslinger bureaus en speciale elektrisch verstelbare zit-sta bureaus. De elektrisch verstelbare zit-sta bureaus kunnen extra hoog ingesteld worden.

  Bekijk ons complete kantoormeubilair assortiment hier:
  www.kantoormeubelen.gerson.nl/

 • Ergonomische bureaustoelen:

  Veel mensen brengen hun dag zittend door. Vaak zijn dit vele uren per dag. Een goede verstelbare bureaustoel is belangrijk. Een verouderde bureaustoel kan vaak niet goed ingesteld worden op de gebruiker. Dit zorgt voor een gespannen werkhouding met klachten als gevolg. Het voordeel van ergonomische bureaustoelen is dat deze goed in te stellen zijn waardoor u een ontspannen werkhouding krijgt. U zult merken dat u aan het eind van de werkdag geen schouder- of nekklachten heeft. Gerson Kantoorspecialisten voorziet u graag van specialistisch advies. Ook geven wij de mogelijkheid om een bureaustoel gratis te testen bij u op locatie. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze heeft gemaakt.

  Bekijk ons complete bureaustoelen assortiment hier:
  www.gerson.nl/bureaustoelen

 

 • Verstelbare beeldscherm armen:

  Met een verstelbare beeldschermarm creëert u eenvoudig een ergonomisch verantwoorde werkomgeving. Gerson Kantoorspecialisten heeft een gevarieerd aanbod aan ergonomische beeldschermarmen. Wij leveren onder andere enkele en dubbele beeldschermarmen. Een verstelbare beeldschermarm zorgt voor een betere positie en kijkhoek van het scherm.

  Een beeldscherm die zonder beeldschermarm op het bureau wordt geplaatst heeft vaak niet de juiste hoogte waardoor de gebruiker omlaag moet kijken. Dit heeft als gevolg dat de gebruiker voorover gaat leunen en een ongezonde werkhouding aanneemt. Een beeldschermarm zorgt voor de juiste hoogte waardoor de gebruiker een rechte en ontspannen houding aanneemt.

  Bekijk ons complete beeldschermarm assortiment hier:
  www.gerson.nl/monitorarm

 • Ergonomische muis:

  Eén van de nieuwste ontwikkelingen in de ergonomie zijn ergonomische muizen. Een ergonomische muis geeft de gebruiker een verticale houding in de arm in plaats van een horizontale houding. De verticale houding zorgt voor meer ontspanning in de hand en pols. U gebruikt uw onderarm en niet uw pols. Ergonomische muizen zijn er in verschillende varianten. Bijvoorbeeld speciaal voor links- of rechtshandige en er zijn verschillende maten die passen bij de grootte van uw hand.

  Bekijk ons assortiment ergonomische muizen hier:
  www.gerson.nl/ergonomischemuizen/

 

 • Elektrificatie:

  Een leeg en opgeruimd bureau zorgt voor meer ruimte waardoor uw werkhouding significant verbetert. Gerson Kantoorspecialisten heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van elektrificatie. Hier kunt u bijvoorbeeld denken aan CPU houders, stekkerblokken, kabeldoorvoerdoppen, power docks en docking stations.

  Gerson Kantoorspecialisten heeft meerdere monteurs in dienst die uw complete werkplek installeren en instellen. Daarnaast verzorgen wij ook het kabelmanagement en zorgen wij ervoor dat uw elektrificatie veilig is en voldoet aan de juiste eisen.

  Bekijk ons complete CPU houders assortiment hier:
  www.gerson.nl/cpuhouders

 • Power docks en Docking stations:

  Power docks en docking stations zorgen ervoor dat u op één centraal punt op uw bureau beschikt over genoeg stroom- en usb en data aansluitingen. U hoeft niet meer onder uw bureau te klungelen om uw usb kabel in uw pc te stoppen. Ook hoeft u niet meer op zoek naar een beschikbaar stopcontact. U kunt eenvoudig het dockingstation gebruiken.

  Bekijk ons complete Power docks en docking stations assortiment hier:
  www.kantoormeubelen.gerson.nl/accessoires/elektrificatie.html

Bel nu voor Ergonomisch advies 038 465 56 67Offerte aanvragen >

Gerson Ergonomie Toppers: